Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την αποστολή του. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως το παραλάβατε. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε ανάμεσα σε προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Υπάρχει επίσης η επιλογή επιστροφής χρημάτων. Τα προϊόντα προς επιστροφή συνοδεύονται σε κάθε περίπτωση με το αποδεικτικό αγοράς.

Να σημειώσουμε ότι θα επιβαρυνθείτε με το κόστος αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Όσον αφορά τη διαδικασία αλλαγής ενός προϊόντος/επιστροφής χρημάτων, μπορείτε να στείλετε το προϊόν πίσω με όποιον τρόπο σας εξυπηρετεί καλύτερα (εταιρίες ταχυμεταφορών, ΕΛΤΑ πόρτα-πόρτα, κτλ). Πριν οποιαδήποτε ενέργεια θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου. Δίνουμε μεγάλη προσοχή στη συσκευασία της παραγγελίας έτσι ώστε να αποφευχθεί πιθανή ζημιά των προϊόντων.

Ακυρώσεις

Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας σας (ολική ή μερική) θα πρέπει να μας στείλετε ένα e-mail μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο site μας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@theosissyros.gr. Σας παρέχεται αυτή η δυνατότητα μόνο πριν από την επιβεβαίωση της αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά την αποστολή των προϊόντων, δεν είναι δυνατή η ακύρωση της αγοράς σας.