Προστασία δεδομένων

Το κατάστημα Theosis δεσμεύεται να προστατεύει την ιδιωτικότητά σας. Κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρώντας την ανωνυμία του. Προσωπικά στοιχεία ζητούνται μόνο στην περίπτωση που τίθεται παραγγελία. Στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου περιγράφεται ποιες πληροφορίες συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε το theosissyros.gr και πως τις χρησιμοποιούμε. Τα προσωπικά στοιχεία που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας διατηρούνται εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για εσωτερικές διαδικασίες της επιχείρησής μας. Δεν μοιραζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους.

Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Μια απαραίτητη προϋπόθεση πριν από την έναρξη της συναλλαγής είναι η από μέρους σας κοινοποίηση ορισμένων από τα προσωπικά σας δεδομένα. Όταν τοποθετείτε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το όνομα και το επώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα στείλουμε τα προϊόντα πώλησης, τον αριθμό τηλεφώνου σας (ή άλλους αριθμούς τηλεφώνου που επιθυμείτε για να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο), την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λ.π. Σε περίπτωση που επιλέξετε να ολοκληρώσετε την συναλλαγή σας με πιστωτική κάρτα, τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας (αριθμός πιστωτικής κάρτας, ημερομηνία λήξης και αριθμός CVC2) δεν αποθηκεύονται ούτε στο theosissyros.gr ούτε σε κανένα άλλο μέσο επικοινωνίας. Η εταιρεία, ακολουθώντας ανεπιφύλακτα τους όρους της προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις, δεν πρόκειται να προβεί σε παράνομη και χωρίς τη δική σας έγκριση χρήση των προσωπικών σας πληροφοριών.

Το theosissyros.gr σε καμία περίπτωση δεν αποκαλύπτει, δημοσιεύει, πωλεί ή ανταλλάσσει τις προσωπικές πληροφορίες και τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Κατ ‘εξαίρεση, μπορούμε να ανακτήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από την εταιρεία, τηρώντας πάντοτε τη διαδικασία που προβλέπεται από τη νομοθεσία, όταν αυτό απαιτείται από τις αρμόδιες αρχές. Τα προσωπικά δεδομένα που έχετε ήδη αποθηκεύσει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορούν να αλλάξουν ή μπορείτε να σταματήσετε ή να περιορίσετε τη χρήση τους οποιαδήποτε στιγμή συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό και επεξεργαστείτε τα προσωπικά σας στοιχεία. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Πολιτική Απορρήτου.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το theosissyros.gr κατά τη διάρκεια της αγοράς σας χρησιμοποιεί πρωτόκολλο SSL, για ασφαλής διαδικτυακές συναλλαγές. Όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού της πιστωτικής σας κάρτας, του ονόματός και της διεύθυνσής σας, κρυπτογραφούνται και δεν μπορούν να αναγνωστούν ή να αλλάξουν κατά την διακίνησή τους στο διαδίκτυο. Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) αποτελεί ένα διεθνές ηλεκτρονικό πρότυπο που αφορά στην πιστοποίηση των ιστότοπων στους χρήστες του διαδικτύου και την κρυπτογράφηση των δεδομένων μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου και των διακομιστών ιστού. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα Τρόποι Πληρωμής.

Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αλλάξετε το προϊόν εντός 14 ημερών από την αποστολή του. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως το παραλάβατε. Έχετε το δικαίωμα να επιλέξετε ανάμεσα σε προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Υπάρχει επίσης η επιλογή επιστροφής χρημάτων. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα “Πολιτική επιστροφών“.

Τροποποίηση των όρων χρήσης

Το theosissyros.gr έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να ανανεώσει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. Το theosissyros.gr αναλαμβάνει την ευθύνη να ενημερώνει αυτό το κείμενο κάθε φορά που αλλάζουν οι όροι χρήσης ή προστίθενται νέοι. Η χρήση της ιστοσελίδας theosissyros.gr συνεπάγεται την αυτόματη αποδοχή των παραπάνω όρων.