Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα Visa, MasterCard ή Diners οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας με την πιστωτική σας κάρτα.

Τo theosissyros.gr συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha Bank για την διαδικασία πληρωμής μέσω πιστωτικών καρτών, ώστε να σας παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας δεν αποθηκεύονται στο theosissyros.gr, ούτε κάπου αλλού, γι’ αυτό και στις επόμενες παραγγελίες σας, πρέπει να εισάγετε ξανά τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας.

Αντικαταβολή

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε με μετρητά κατά τη στιγμή της παράδοσης. Το extra κόστος αντικαταβολής είναι €2. Ισχύει μόνο για παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.

Paypal

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω PayPal, κατευθύνεστε στην ασφαλή ιστοσελίδα της PayPal, όπου συνδέεστε στο λογαριασμό σας και ολοκληρώνετε τη συναλλαγή σας.

Τραπεζική Μεταφορά

Δικαιούχος: Γκόλφης Χρήστος
Αριθμός Λογαριασμού: 631002002005400
IBAN: GR5601406310631002002005400
Τράπεζα: ALPHA BANK

Τυχόν προμήθεια της τράπεζας για τη μεταφορά του ποσού βαρύνει τον εντολέα, δηλαδή εσάς. Ο δικαιούχος θα πρέπει να λαμβάνει ολόκληρο το ποσό της εντολής. Όταν η συναλλαγή γίνεται εντός της ίδιας τράπεζας, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις προμήθειας.
Τα προϊόντα αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού της παραγγελίας.